Supporters Tom Boonen in zak en as door blessureleed

De bestuursleden van supportersclub De Mollekens: Swa (links), Eddy, Noël en Roger (rechts). Foto: Mia Uydens

Supporters Tom Boonen in zak en as door blessureleed

Print
Mol / Balen - Het blessureleed van Tom Boonen komt ook hard aan bij de lokale supporters. Supportersclub De Mollekens zegt bijvoorbeeld de geplande bussen naar de Ronde en Parijs-Roubaix af.

De Kempense supporters vinden het bijzonder jammer dan het voorjaar van Tom Boonen is verpest door zijn val tijdens Parijs-Nice. Bij supportersclub De Mollekens in Mol is de verslagenheid groot. "Het blessureleed van Tom is bijzonder jammer. Het zag er nochtans veelbelovend uit. Tom was in form en we hoopten allen op winst tijdens een van de voorjaarsklassiekers. Het lot besliste daar spijtig genoeg anders over", vertellen bestuursleden Frans De Mol, Eddy Lenaerts, Noël Bastiaens en Roger Maes.

De supportersclub wilde normaal gezien bussen inleggen naar de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, maar die worden nu geannuleerd. "Voor de uitstappen hadden we vooraf al meer inschrijvingen dan ooit, maar nu heeft het geen zin meer om naar ginder te rijden als je voor niemand kan supporteren.  Aan de andere kant is het blessuretijd voor Tom zelf nog het ergste. Onze zorgen vallen daarbij in het niet", vertelt het bestuur van De Mollekens. 

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio