482 Wezelnaars willen doorsteek tussen bedrijvenzones

ACV Wezel protesteerde in oktober nog tegen de blokkade tussen bedrijventerreinen Driehoek (Balen) en Kristalpark (Lommel). Foto: Tommy Maes

482 Wezelnaars willen doorsteek tussen bedrijvenzones

Print
Balen - 482 inwoners van Wezel willen een verbindingsweg tussen bedrijvenzones Driehoek in Balen-Wezel en Kristalpark in Lommel. Dat antwoorden ze op een rondvraag van ACV Wezel.

ACV Wezel verspreidde in oktober een rondvraag onder de inwoners van Balen- en Mol-Wezel, waarin de organisatie peilde naar hun mening over een doorsteek van bedrijvenzone Driehoek in Balen-Wezel naar het aanpalende Kristalpark in Lommel. "Beide bedrijvenzones liggen vlak naast elkaar, maar ze zijn van elkaar gescheiden door een omheining. We wilden weten of de inwoners van Wezel een verbindingsweg tussen Driehoek en Kristalpark willen", verklaart ACV-regioverantwoordelijke Wieter Mariën.

Ruim 482 inwoners vinden nu dat die verbindingsweg er moet komen. "We zijn tevreden met de grote respons. Nu hopen we dat de betrokken gemeentebesturen en IOK hier snel werk van maken. Momenteel moeten vrachtwagens nog via het centrum van Wezel of onder de smalle spoorwegbrug. Met de doorsteek is dat niet meer nodig", zegt Mariën.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio