© Tommy Maes

Sint-Jozefhoeve scoort met teambuildingproject

De Sint-Jozefhoeve in Balen heeft een van de beste plattelandsprojecten van de afgelopen vijf jaar in de provincie Antwerpen gerealiseerd. Onder de noemer 't Pure Weigevoel organiseert het landbouwbedrijf teambuilding.

Tommy Maes

De Sint-Jozefhoeve van Luc Nouwen en Marina Geuens is een modern melkveebedrijf met 60 melkkoeien en een educatieve boerderij. Naast boerderijklassen voor kinderen organiseert de Sint-Jozefhoeve teambuildingsspelletjes onder de naam 't Pure Weigevoel. Dat werd opgestart met financiële steun van Leader, Europese subsidies voor plattelandsontwikkeling. Afgelopen weekend werd het project als beste Leaderproject van de provincie Antwerpen bekroond in de categorie 'Landbouw en ruraal ondernemerschap'.

Met 't Pure Weigevoel willen Luc en Marina het platteland promoten. "Bij teambuilding wordt nog vaak gedacht aan een dropping in de Ardennen of een benjisprong. Wij bieden een origineel alternatief waar iedereen aan kan meedoen. Bovendien maken de deelnemers kennis met de werking van een modern landbouwbedrijf."

Lees het hele verhaal dinsdag in Gazet van Antwerpen – editie Kempen

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio