© BVC Balen

BVC krijgt vierde jaar op rij label Gouden Jeugdclub

Volleybalclub BVC uit Balen mag zich voor het vierde jaar op rij Gouden Jeugdclub noemen. De Vlaamse Volleybal Federatie kent dit ereteken toe aan clubs met een uitstekende jeugdwerking.

Tommy Maes

Elk jaar beloont de Vlaamse Volleybal Federatie volleybalclubs die serieus investeren in een kwalitatieve jeugdwerking en zo kinderen en jongeren de kans geven om te volleyballen. Slechts een veertigtal Vlaamse clubs krijgt het label 'Gouden Jeugdclub'.

Een van die clubs is BVC uit Balen, die zich al zelfs voor het vierde jaar op rij Gouden Jeugdclub mag noemen. Dat is het resultaat van een intensieve jeugdwerking. Zo kreeg de club tijdens de week van de sportclub in september niet minder dan 47 jonge leden tussen 6 en 10 jaar. Zij worden begeleid door twaald trainers-begeleiders en hulptrainers.

BVC Balen ( Balense Volleybal Club ) telt momenteel 244 leden, die zowel in competitie als op recreatief vlak actief zijn. Ruim 18 ploegen geven dit seizoen het beste van zichzelf.

Info: kinderen en jongeren die zin hebben om te leren volleyballen bij BVC, kunnen contact opnemen bijn bvcbalen@gmail.com.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio