Nieuw verhoogd kruispunt F.S. Emsenslaan

Print
Mol - Het aangelegde verhoogd kruispunt ter hoogte van de nieuwe verkaveling in de F.S. Emsenslaan in Mol-Rauw vertoont al scheuren ter hoogte van de betonnen oprijstroken. De aannemer moet het werk herdoen, waardoor de F.S. Emsenslaan drie weken dicht gaan vanaf 16 oktober.

Het gemeentebestuur benadrukt dat een snelle heraanleg noodzakelijk is om later grotere problemen te vermijden. Pas bij de heraanleg zal duidelijk worden wat de scheurvorming in deze prefab betonelementen veroorzaakt. De heraanleg gebeurt op kosten van de verantwoordelijke aannemer.

De heraanleg van de betonnen oprijstroken start maandag 16 oktober en duurt één week. Nadien volgt nog een noodzakelijke uithardingsperiode van twee weken. Pas na deze periode van drie weken mag er verkeer over zonder verder risico op schade.

Dit betekent dat de F.S. Emsenslaan ter hoogte van het verhoogd kruispunt drie weken volledig afgesloten blijft, ook voor fietsers en voetgangers. Een omleiding is voorzien via de Zuiderring – Postelsesteenweg – Kiezelweg. De buurtbewoners werden door het gemeentebestuur op de hoogte gebracht via een bewonersbrief.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio