Gers Pardoel op Pennenzakkenrock

Gers Pardoel. Foto: Joren De Weerdt

Gers Pardoel op Pennenzakkenrock

Print
Mol - De affiche van het festival Pennenzakkenrock op het Zilvermeer in Mol is volledig. Maar liefst 13 topartiesten, waaronder Gers Pardoel, Regi en Gene Thomas, zullen er optreden.

De laatste schooldag op 29 juni is voor veel kinderen dé dag om naar uit te kijken. Niet omwille van de vakantie, maar wel omdat ze dan een bezoek brengen aan Pennenzakkenrock. De 23ste editie op het Provinciaal Domein Zilvermeer in Mol presenteert een sterke affiche met maar liefst 13 topartiesten. De headliner wordt ongetwijfeld Ger Pardoel, gevolgd door Gene Thomas, Laura Tesoro, Dean, de KetnetBand, Regi, dj Kelly Pfaff, Michael Schack, dj Jelle B, dj Reeze, en dj Tom (La Barraca).


Speciaal voor Pennenzakkenrock vormen Thomas Van Achteren, Hans Lynen, Frederik Covent & Dieter Stryckers de band "Rock@ddicts". Ze zullen op Pennenzakkenrock hun eerste metalrock-initiatie geven. Daarnaast kunnen de kids ook genieten van randanimatie, een campingfestival en een DJ-contest voor jong talent. De winnaar mag het hoofdpodium openen. 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio