'Teater Dag' presenteert 'taxi taxi online'

affiche Foto: rr

'Teater Dag' presenteert 'taxi taxi online'

Print
Dessel - Het Desselse theatergezelschap 'Teater dag' speelt in januari en februari de klucht 'taxi taxi online'.

Het toneelstuk gaat over taxichauffeur John Dezwart. Hij leidt een dubbel leven: hij is getrouwd met Marleen, waarmee hij een dochter, Vicky, heeft en woont op het Kiel bij Antwerpen. Met Vera, die in Hoboken woont, heeft hij een zoon Marc. John dacht dat hij alles prima onder controle had, totdat Vicky en Marc via internet met elkaar chatten en zo dolenthousiast raken over de 'toevallige overeenkomsten' van hun vaders: de volledige naam, leeftijd en beroep... dat ze elkaar persoonlijk willen ontmoeten.

John probeert wanhopig te redden wat er te redden valt. Tegen zijn zin wordt bovenbuur Stan van Geyt, die op het punt staat met zijn vader op vakantie naar Blankenberge te vertrekken, betrokken in John's web van leugens. Stan haalt alles uit de kast om John's situatie te redden maar helaas... Als John ontmaskerd wordt, omdat het echt niet anders kan, wordt hij verrast en blijkt de bedrieger bedrogen.

Het toneelstuk wordt gespeeld op 20, 21, 22, 27, 28, 29 januari en op 3 en 4 februari in zaal De Eendracht in Dessel. De inkom bedraagt 10 euro. Meer info: www.teaterdag.be

 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio