Heraanleg kruispunten van start

Print
Mol - De heraanleg van de kruispunten De Rooy met Hofstede en Lijsterdreef met Postelarenweg in Mol start in de tweede week van januari.

Het huidige kruispunt van De Rooy met Hofstede is voor fietsers vrij gevaarlijk. Fietsers op Hofstede zijn onvoldoende zichtbaar voor automobilisten die uit De Rooy komen of vanuit Hofstede De Rooy willen indraaien. Bij de herinrichting van dit kruispunt gaat veel aandacht naar de juiste positionering van de fietspaden. Daarnaast wordt het kruispunt veel compacter.

Ook de kruispunten van De Rooy met Lijsterdreef en Postelarenweg worden aangepakt. Op het kruispunt met de Lijsterdreef blijven er na zware regenvallen grote waterplassen achter. Dit probleem moet na de heraanleg van de baan zijn.

De werken zullen 2 maanden duren. In deze periode wordt De Rooy ter hoogte van de Postelarenweg en Lijsterdreef afgesloten. Je kan dus niet meer vanuit De Rooy richting Hofstede.Op Hofstede blijft ter hoogte van het kruispunt met De Rooy altijd tweerichtingsverkeer mogelijk. Tijdelijke verkeerslichten regelen het beurtelings verkeer. De Lijsterdreef wordt slechts voor een klein deel afgesloten.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio