Inschrijvingen Pennenzakkenrock van start

pzr Foto: vgd

Inschrijvingen Pennenzakkenrock van start

Print
Mol - Scholen kunnen vanaf maandag 7 november inschrijven voor de 23ste editie van het kinderfestival Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol.

Pennenzakkenrock blijft een festival dat gaat voor kwaliteit en veiligheid. De organisatie werkt momenteel volop aan een sterke affiche en wil blijven verrassen met originele randanimatie, een uitgebreide educatieve twitterzone, teacherscorner en DJ-contest.

Bovendien krijgt de festivalcamping in 2017 meer aandacht en ruimte. Niet alleen de capaciteit groeit, maar ook de aankleding, catering en animatie worden uitgebreid. Inschrijven om het échte festivalgevoel te beleven kan eveneens vanaf maandag 7 november via de inschrijvingsmodule op de vernieuwde website.

Met het vrijgeven van de 1e artiestennaam licht Pennenzakkenrock reeds een tipje van de sluier. Er zal echter nog zo veel meer te beleven zijn. Om steeds de laatste nieuwtjes te kunnen delen, investeerde de organisatie alvast in een gloednieuwe website. Dit alles belooft nu al een geweldig einde van het schooljaar op donderdag 29 juni 2017.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio