Cado Meerhout opent in oktober

Foto: Belga

Cado Meerhout opent in oktober

Print
Meerhout - Op 3 oktober opent in Meerhout de Cado-dagopvang aan de Molenstraat 61. Samen met andere senioren kunnen mensen er koken, decoreren, gezelschapsspel spelen, kaarten, wandelen of gewoon rusten.

Cado is een dienst voor ouderen die nog thuis wonen maar overdag begeleiding willen. In een gezellig ingericht huis genieten ze van goede zorgen, leuke activiteiten en fijn gezelschap in een groepje van maximum tien senioren. Cado brengt senioren samen in een huiselijke sfeer, met respect voor hun zelfstandigheid en aandacht voor hun noden.

Thuiszorgdiensten en mantelzorgers kunnen je helpen om zo llang mogelijk thuis te blijven. Daarnaast kan je in Cado gezellig met andere senioren een babbeltje slaan of een leuke activiteit doen en, als je dat wenst, samen eten.

Jouw mantelzorger helpt je met veel liefde bij je dagelijkse verzorging en huishoudelijke taken. Maar dit vraagt wel wat energie zodat af en toe de batterijtjes moeten opgeladen worden. Dankzij Cado kan hij of zij even op adem komen.

Cado is alle werkdagen open van 8.45 tot 16.15 uur. In het weekend en op feestdagen is er geen opvang. 

Op 16 oktober is er een opendeurdag waarop iedereen kennis kan maken met Cado. 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio