© rr

Jong VLD Mol is ‘Afdeling van het Jaar’

Jong VLD Mol werd op de nationale Jong VLD-nieuwjaarsreceptie verkozen tot Afdeling van het Jaar. De Molse jongeren sluiten op deze manier een druk en geëngageerd jaar in schoonheid af.

Saskia Van Gestel

Een pokertoernooi met meer dan 100 deelnemers, ‘Het uur wordt verzet’ met een wedstrijd van de Rode Duivels op groot scherm, de Molse kerstmarkt en de talrijke aanwezigheid op andere Molse en nationale evenementen. Dit is in een notendop wat de jongliberalen overtuigde om Mol tot afdeling van het jaar te verkiezen.

Bas Van Olmen, Didier Verachtert en Jorien Caers van Jong VLD Mol blikken tevreden terug op een vruchtbaar werkjaar. “Jaarlijks doet Jong VLD Nationaal de verkiezing van Afdeling van het jaar. De laatste jaren hebben we met Jong VLD Mol hard gewerkt om terug aanwezig te zijn in Mol. En de prijs is hiervan het bewijs dat dit gelukt is."

Deze prijs geeft Jong VLD Mol een extra motivatie om door te gaan. “De volgende jaren zullen we ons met Jong VLD Mol blijven inzetten, om zo nog meer aanwezig te zijn en onze jongerenpartij verder uit te bouwen. We zijn sterk bezig en hebben een fantastisch team. We zijn meer dan een jongerenpartij, we zijn een vriendengroep”, zeggen Bas, Didier en Jorien.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio