Rauwse hoffeesten bestaan 20 jaar

Tappersploeg op de hoffeesten Foto: vgd

Rauwse hoffeesten bestaan 20 jaar

Print
Mol - Mol-Rauw viert dit weekend het 20-jaig bestaan van de Rauwse Hoffeesten. De feesten starten op vrijdagavond en lopen door tot zondagnamiddag.

‘Eerst werd de opbrengst van de Hoffeesten gebruikt om de feestzaal en het ontmoetingscentrum ‘Hof van ’t Rauw’ af te betalen’, zegt Jan Kestens van het Rauwse feestcomité. ‘Ondertussen is de zaal afbetaalt, maar feest het Rauw nog altijd verder.'

De Rauwse Hoffeesten zijn een initiatief van het Hofcomité en het Rauwse feestcomité. De Chiro, het Harmonieorkest, ACV en de Witte Jassen tappen, de KVLV, de gezinsbond en ziekenzorg verzorgen het groentebuffet van de BBQ, de KWB-mannen verkleden zich als paters en schenken trappisten, OKRA helpt bij de opbouw, de buurtverenigingen en vriendenclubs komen volleyballen en verschillende Rauwenaars steken her en der een handje toe.

Dit jaar passeert ook fietshappening De Schakel langs de Hoffeesten. “We heten alle fietsers van harte welkom om een pitstop te houden op ons feestplein", zegt Jan. "Speciaal voor de gelegenheid serveren we pensen van Jef Janssen, hét Rauwse streekproduct bij uitstek."

Vrijdag 28/8 om 20u – Kienavond in Hof van ’t Rauw
Zaterdag 29/8 om 10u30 – Volleybaltornooi met Pop-up Café en cocktailbar op het Kerkplein
Zaterdag 29/8 om 20u – Trappistenavond in Hof van ’t Rauw
Zondag 30/8 om 10u – Petanquetornooi – inschrijven in Hof van ’t Rauw. Vanaf 11u30 BBQ.

Tips om te Doen!