Gratis duurzaam bouwadvies op 15 april

Print
Meerhout - Vanaf februari kan je afwisselend in het gemeentehuis van Laakdal en Meerhout terecht voor gratis bouwadvies. Een adviserend architect van Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaam Bouwen en Wonen, verschaft dit bouwadvies. Aansluitend krijg je diefstalpreventief advies bij je bouwplannen. op 15 april kan je terecht in Meerhout.

Wie zich afvraagt of zijn of haar bouw duurzamer en energievriendelijker kan, maakt best een afspraak met één van de experts voor een gratis bouwadvies. Dit kan op 15 april in Meerhout.

Op een uur tijd screent een architect (ver)bouwplannen op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen. Je krijgt verbetertips over onder meer materiaalgebruik, isolatie of verwarmingssystemen. Daarnaast kan je vragen stellen aan de experts. Ook je architect is welkom tijdens de bespreking.

Een volledig uitgewerkt plan is niet noodzakelijk. Vaak kom je best al in een vroege fase advies inwinnen. Wel wordt gevraagd om een beperkte voorbereiding of bespreekbaar document mee te nemen. Aansluitend aan het bouwadvies, is er een preventieadviseur van de politie aanwezig die je tips geeft om je nieuwe woning beter te beschermen tegen inbrekers.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio