© Jean Aerts

Mechelse buurt pakt uit met Caputfieste

Naar jaarlijkse traditie vinden de laatste zaterdag van september in Mechelen-Noord de Caputfieste plaats. Het feest start om 10u en duurt tot 18u.

Sven Van Haezendonck

Iedereen is welkom voor de rommelmarkt, animatie voor de jeugd, optredens en een hapje en een drankje. Voor het buurtfeest slaan het buurtcomité Caputsteen, de basisschool van het Lyceum en Buurtsport Mechelen de handen opnieuw in elkaar.

Rommelmarkt

In de Caputsteenstraat en in een gedeelte van de Populierendreef en de Sint-Gommarusstraat kunnen bezoekers tot 17u een hebbedingetje op de kop tikken tijdens de rommelmarkt. De opbouw start vanaf 8u30.

Springkastelen

Buur Telenet stelt voor de kleinsten uit de buurt springkastelen ter beschikking. De school zorgt met een aantal workshops en een grimestand voor de nodige animatie. In de speelzaal voor de kleuters van het Lyceum vindt er om 15u een poppenkastspektakel plaats. De juffen van de school bakken pannenkoeken.

Optredens

Knalpot, de speelmobiel van de stad, staat opgesteld van 11u30 tot 16u.Buurtsport Mechelen verzorgt op de kleuterspeelplaats van 14 tot 17u verscheidene spelen. In de namiddag zijn er ook optredens van dansgroep De Smily’s (13u), concertband Simacon uit Hombeek (14u30) en Bluesband Brikkeljon (16u).

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio