Gestolen scooter kwartier na aangifte teruggevonden

Gaston Kuyckx is blij dat de lokale politie zijn scooter heeft teruggevonden. Foto: Patrick Hattori

Gestolen scooter kwartier na aangifte teruggevonden

Print
Mechelen - De Mechelse politie krijgt felicitaties van inwoner Gaston Kuyckx, een oud-rijkswachtofficier. Een ploeg vond zijn gestolen scooter een kwartier na de aangifte terug.

Kuyckx (67), die meer dan dertig jaar bij de rijkswacht werkte, parkeerde zaterdagavond zijn bromfiets aan de Koningin Astridlaan. Toen hij hem zondagmorgen wilde oppikken, was hij verdwenen. “Ik heb dan aangifte gedaan van diefstal in het commissariaat in de Merodestraat”, zegt hij.

Toen de Mechelaar opnieuw huiswaarts keerde, kreeg hij al telefoon van de politie. “Jawadde, ze hadden mijn scootertje al teruggevonden. Fantastisch gewoon! Blijkbaar had een patrouille hem gevonden in een bosje aan de Leuvense Vaart. Er was geen schade aan de scooter, maar er was wel geknoeid met de batterij”, vertelt Gaston Kuyckx.

Hij stuurde reeds een e-mail naar korpschef Yves Bogaerts om hem te bedanken. “Ik feliciteer heel graag de aandachtige inspecteurs. En zo zie je maar, dieven houden met een carrière van iemand geen rekening”, lacht Kuyckx. 

 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio