© vzw Arm-Band

Vis-Poppen en Vis-Hoppen voor het goede doel

De 'Zomer is van Mechelen' is ondertussen halfweg. Komend weekend vindt op zaterdag het dubbelfestival Vis-Pop en Vis-Hop plaats. Leuk om weten: je feest hier echt voor het goede doel.

SVH

Vis-Pop heeft naar goede traditie zijn podium op de Vismarkt, Vis-Hop op de Haverwerf. Alle opbrengst uit de verkoop van drank gaat naar het goede doel. Het evenement start om 16u30 en eindigt omstreeks 1u30.

De vzw Arm-Band heeft dit jaar twee projecten uitgekozen: Anvasport, een organisatie die medemensen met een beperking de mogelijkheid biedt om te sporten. "Anvasport zal met de centen hulpmiddelen aankopen om bijvoorbeeld te lopen of te skiën.

"Figurentheater De Maan zal zijn deel van de opbrengsten gebruiken om de producties met de figuren kwalitatief hoogstaand te houden. Concreet worden er figuren mee hersteld en aangekocht", zegt mede-organisator Bart Stiers.

Met onder meer Postmen, een van Nederlands beste live bands van dit moment, Tourist, het grootste Antwerpse hiphop talent, Man vs Machine, vice-wereldkampioen turntablism met Belgisch beste beatboxer), pakt de organisatie uit met een mooie affiche. Daarop prijken ook The Prospects en Vismets, twee Belgische rockbands met hits die de Afrekening op Studio Brussel haalden.

Vis-Pop 2014 sluit af met de opzwepende beats van The Glimmers. Meer info: www.vis-pop.be en www.dezomerisvanmechelen.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio