© De Kompanie

Kompanie met motoren naar Zeeland

Het inclusief creatief atelier De Kompanie kruipt de motor op. Aanstaande zondag 1 juli houdt het een groots motortreffen op het Stadsplein ten voordele van het woonproject dat het wil realiseren.

Seppe Slaets

De Kompanie vzw richt zich op personen met een verstandelijke, motorische en/of sensoriële beperking hebben. Doel is om hen volwaardig te laten participeren in de maatschappij. Vandaar ook de gemeenschappelijke woning met 15 studio’s die De Kompanie wil realiseren op de hoek van de Mayerlei en de Pastoor Van der Auwerastraat.

Eerder werd hiervoor qua fondsenwerving al een soort aandeleninitiatief uitgewerkt, waar geïnteresseerden overigens nog steeds aan kunnen participeren. De stad stemde tevens in met een renteloze lening van 20.000€. En zondag volgt dus het Motortreffen. De motards rijden onder begeleiding van The Wingmen Antwerp met alle deelnemers van Mortsel naar Zeeland, goed voor 230 km. Ondertussen rolt De Kompanie op het Stadsplein een stevig feestprogramma uit met de doedelzakspelers van Antwerp & District Pipe Band, optredens van onder andere Soulful en een concert van koor Frapillie.

Alle info: www.dekompanie.net.

Foto De Kompanie

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio