Winterfeest zet eindejaarsperiode in

Print
Mortsel - Met Mortsel Wintert geeft het stadsbestuur komend weekend, 9 en 10 december, de aftrap voor het feestelijk einde van 2017. Een groots winterdorp met heel wat animatie strijkt traditiegetrouw weer neer op het Stadsplein.

Er ligt een gratis kunstschaatspiste met daarrond tal van kraampjes waarin de lokale horecamensen de lekkerste gerechten en dranken aanbieden. Geen schaatsliefhebber? Voor de kinderen staat er opnieuw een nostalgische zweefmolen klaar. En voor de muzikale ondersteuning zorgen een authentiek gospelkoor, de disco coverband Smooth Flavour en zangkoor Die Cierlycke.

Nog op het Stadsplein is er voor de liefhebbers ook twee dagen boekenmarkt op zaterdag nog aangevuld met 100% Zelfgemarkt, dé plek om een origineel kerstkadootje te vinden. Even verderop zorgt op het Gemeenteplein een mini-kinderkermis voor extra vertier gedurende heel het weekend. Wat gebeurt er nog tijdens de Winter van Mortsel? Er zijn de koopzondagen: 10, 17 en 24 december en 7 januari. En vrijdag 5 januari palmt de nieuwjaarsdrink en het vuurwerk de shelter van Fort 4 in voor ongetwijfeld weer een knaller van een afsluiter van de eindejaarsperiode.

 

MEEST RECENT

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio