Karnamor: “Onze stoet moet de mooiste van de provincie zijn”

Foto: Dirk Van de Velde

Karnamor: “Onze stoet moet de mooiste van de provincie zijn”

Print
Mortsel - Praalwagens uit Aalst en artiesten zoals Luc Caals en Steve Tielens. Het zijn maar enkele speerpunten die van het aanstaande Karnamor-carnavalweekend tijdens het 2x11e jubileumjaar een onvergetelijke driedaagse moeten maken.

De carnavalvereniging spaart kosten noch moeite om van 11 tot en met 13 maart iets heel speciaals neer te zetten. “Het worden drie topdagen waar heel Mortsel van mag meegenieten. Zo laten we Luc Caals aanrukken voor onze seniorenmiddag. We lanceren na de sleuteloverhandiging een nieuwe feestavond met onder meer charmezanger Steve Tielens. Tijdens de stoet op zaterdag verwelkomen we makkelijk 60 groepen. Er komen liefst tien enorme gezelschappen uit Aalst met allen zeer bijzondere praalwagens. Zelf gaan onze Karnamormensen er piekfijn bijlopen. En zo streven we naar een erg kleurrijk spektakel. We willen de mooiste stoet van de provincie zijn.”

 De dolle feestdriedaagse van Karnamor vindt plaats op 11, 12 en 13 maart. De internationale stoet start zaterdag om 14u in de Neerhoevelaan om zo via een uitgebreid parcours het centrum van Mortsel te doorkruisen.

Info: www.karnamorvzw.com

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet Van Antwerpen - Editie Zuid 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio