Sportschepen Lieve Voets: “We halen deadline voor intergemeentelijk zwembad

Foto: GvA

Sportschepen Lieve Voets: “We halen deadline voor intergemeentelijk zwembad

Print
Mortsel - Mortsels sportschepen Lieve Voets (N-VA) gaat ongestoord verder met de uitwerking van de realisatie van een intergemeentelijke zwembad. En dat ondanks de vele matige reacties die de laatste weken vanuit de naburige gemeenten kwamen.

Deze week nog klonk het in Hove: “We vinden de jaarlijkse bijdrage te hoog.” Edegem investeerde zelf zopas 43.000€ in de renovatie van het eigen zwembad. Kontich liet al weten dat “het geen geld in het project wil steken want te duur en een te slechte ligging". En met Boechout heeft Mortsel een eerder coole minnaar van het zwembad aan boord.

“De subsidiëring van Vlaanderen, 1,8 miljoen euro, stelt dat de realisatie in 2018 moet gebeuren. We hebben er nog steeds alle vertrouwen in dat we die deadline zullen halen”, aldus Voets. De schepen geeft wel aan dat er dan zo snel mogelijk definitief duidelijkheid dient te komen rond de partners. Volgens Voets bevestigden zowel Hove als Boechout recent hun trouw aan de intentieverklaring. “We kunnen dus in nauw overleg snel verder blijven werken aan dit dossier.”

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet Van Antwerpen - Editie Metropool Zuid

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio