Ekkart pakt uit met leerrijk ballroomevent

Foto: rr

Ekkart pakt uit met leerrijk ballroomevent

Print
Mortsel - Voor de twijfelaars onder ons: dansen is hot. Maar dat ballroomdansen onder begeleiding van de unieke Gery’s Big Band ook een groot publiek aanspreekt, dat willen ze bij de bekende Mortselse dansschool Ekkart wat graag bewijzen. Afspraak op 17 maart.

“Stijldans is weer helemaal terug. Met al zijn charme en glamour voor jong en oud”, bevestigen de Belgische kampioenen ballroom, Ellen en Peter Ekkart. “Daarom dat we deze dansnamiddag in het leven roepen. Gery’s Big Band, enig in zijn soort, zorgt voor een brug tussen de melancholie van toen met de hype tot dewelke het nu uitgroeide. Twintig muzikanten spelen daarbij in tien verschillende stijlen songs uit vijftig jaar muziek. Van Fred Astaire tot Cole Porter en Count Basie. Alles passeert op onze dansvloer. We gaan swingen op een jive, doen iets uptempo met een quickstep, laten de passie eraf springen bij de tango…we doen het allemaal.”

En mensen die nog lang geen volleerde dansers zijn, hoeven niets te vrezen. De dansnamiddag start sowieso met een uitgebreide dansles. Dansen met Gery’s Big Band in dansschool Ekkart vindt plaats op 17 maart van 14u tot 17u. Tickets kosten 5 euro en 3 euro voor 60-plussers.

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet Van Antwerpen - Editie Metropool Zuid

 

 

Tips om te Doen!