© Raymond Lemmens

Cantrock strikt toppers

Het tweedaagse Mortselse festival Cantrock schakelt een versnelling hoger. Met knallers van namen zoals School Is Cool en Discobar Galaxie wil het met de vierde editie, op 8 en 9 mei, duidelijk meer dan gestaag groeien.

Seppe Slaets

“Wij zijn inderdaad ambitieuzer dan ooit”, zegt Wannes Gijsels namens Cantrock. “Daarom brengen we headliners die zowel nationaal als internationaal al hun strepen verdienden.” Concreet betekent dit dat vrijdagavond 8 mei naar Mortsel komen: Buscemi, Nadiem Shah en de peetvader van de Belgische elektro Dr. Lektroluv. Daags nadien openen de voetballers, net als vorig jaar, al ‘s middags de deuren voor een gezellig familiefeest met tal van attracties voor de kids. En s’ avonds staan op het podium: North, de Boogie Belgique Live Band en de headliner is niemand minder dan voormalig Humo’s Rock Rally-winnaar School is Cool.

De prettig gestoorde platenruiters van Discobar Galaxie maken er nadien een grote feestpartij van samen met Soulshakers en Mashpop. "En we houden het in tijden van crisis allemaal opvallend betaalbaar. Voor een schamele 15 euro mogen onze bezoekers heel het weekend komen feesten”, aldus nog Gijsels. De ticketverkoop voor Cantrock 2015 is inmiddels al gestart.

Info: www.cantrock.com

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet Van Antwerpen - Editie Metropool Zuid