Rituals betovert winkelstraat

Rituals tracht haar passie voor "puur, simpel geluk" nu ook op Mortsel los te laten. De keten in onder meer lichaams-en gezichtsproducten vestigde zich zopas in de Statielei 49.

Seppe Slaets

Vorige week opende Rituals een eigen filiaal in het voormalige pand van In De Werkbroek (IDW). Het luxe-assortiment gaat erg breed: van de bekende verzorgingslijnen tot geurkaarsen, kledij, parfum, make-up en thee.

“We hebben al heel wat volk over de vloer gehad”, stelt shop-manager Carmen Koenraedt. “Veel toffe reacties kregen we. De mensen zijn blij dat ze nu wat dichter bij terecht kunnen voor ons uitgebreid aanbod. Ook heel wat winkeliers en buren spraken ons aan en lieten weten hoe fijn ze het wel niet vonden dat we naar Mortsel kwamen. Volgens hen geeft het meer dan ooit aan dat Mortsel herleeft.”

“Het feit dat zo’n grote keten - zowat de eerste na de ingrijpende werkzaamheden - opnieuw haar weg naar Mortsel vindt, stemt ons erg positief. Het geloof in Mortsel herstelt echt wel. Dat roepen we trouwens al langer hé”, besluit Els Bouckaert, voorzitter van winkeliervereniging UNIMO.

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio