Muziek in de Wijk in Berendrecht en Zandvliet

Plaatselijke verenigingen doen gewoonlijk de opening van Muziek in de Wijk Foto: sdl

Muziek in de Wijk in Berendrecht en Zandvliet

Print
Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Ook dit jaar zal “Zomer van Antwerpen” met Muziek in de Wijk weer neerstrijken in het Polderdistrict. Deze keer doet het initiatief opnieuw zowel Berendrecht als Zandvliet aan. In Zandvliet blijft de vertrouwde locatie op de markt behouden, in Berendrecht kiest men voor de Solftplaats. Net als vorig jaar zal dit doorgaan 4 zaterdagen in augustus. (6/8 (Zandvliet) 13/8 (Berendrecht) 20/8 (Zandvliet) 27/8 (Berendrecht)).

Naar gewoonte organiseert het district het voorprogramma en een “verenigingenmarkt” op het plein om het geheel aan te kleden. Dit betekent dat Muziek in de Wijk alle lokale verenigingen de kans wil geven eens in de kijker te staan met bijvoorbeeld info over de vereniging en/of de kas te spijzen d.m.v. bijvoorbeeld kinderanimatie (vissen, draairad …) of het verkopen van iets lekkers (ijsjes, pannenkoeken, hotdogs, fruitsalade, vers fruitsap, belegde broodjes, croque monsieur, speciale bieren, jenever ….)
Indien uw vereniging interesse heeft om hieraan deel te nemen, graag een antwoordje vóór 19 juni met vermelding welke zaterdagen jullie kunnen/wensen deel te nemen én een omschrijving van wat jullie aan de man wensen te brengen die dag(en). Indien u nog nooit met uw vereniging deelnam aan Muziek in de Wijk en meer info wil, laat dit dan gerust weten, dan wordt een infovergadering belegd.
Info: Laura Wouters cultuurantenne en coördinator bib Viswater. Vrijetijdscentrum de Schelde,De Keyserhoeve 66 – 2040 Zandvliet; Tel +32 3 298 27 36 l gsm 0473 27 98 71 of Laura.Wouters@stad.antwerpen.be l www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio