Verkeersomleiding tijdens het keizerrijden

Maarten Gabriëls die zondag 13 maart uittredend keizer is en mogelijk... Foto: sdl

Verkeersomleiding tijdens het keizerrijden

Print
Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Op zondag 13 maart gaat het keizerrijden door op de Botermarkt in Zandvliet. Hierdoor wordt het verkeer omgeleid.

Vanaf 11 uur is De Keyserhoeve vanaf de Zuidvest tot het Noordland afgesloten voor alle verkeer. Tijdens de stoet, vanaf 13u30 tot 15u30, is ook de Putsebaan, Antwerpsebaan (van Putsebaan tot Zandvlietse Dorpstraat), Zandvlietse Dorpstraat en Zoutestraat verkeersvrij.

De bussen van De Lijn volgen een omleiding vanaf het eerste tot het laatste vertrek. Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutestraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg. Richting Antwerpen:  normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.

De haltes Antwerpsebaan, Aakstraat, Dorp en Bakkerstraat worden niet bediend. Er worden vervanghaltes in de Zandvlietse Dorpstraat voorzien ter hoogte van de kruispunten met de IJzerenwegstraat, Zoutestraat en Zandvlietse Dorpstraat. 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio