DHL verhuist een filiaal naar Roosendaal

Foto: ram

DHL verhuist een filiaal naar Roosendaal

Print
Hoogstraten - Het logistiek bedrijf DHL gaat zijn vestiging in de Riyadhstraat in Meer (Hoogstraten) verplaatsen naar het Nederlandse Roosendaal. Dat gebeurt op vraag van de klant.

In het gebouw in de Riyadhstraat slaat DHL dierenvoeding op. Daarnaast heeft het bedrijf nog een vestiging voor industriële klanten in de nabijgelegen Seoulstraat. "Voor onze klant is het handiger om de producten vanuit Nederland te distribueren", zegt Walter Leysen van DHL. "Daarom verhuizen we die afdeling naar Roosendaal. De huurovereenkomst van het gebouw in Meer wordt opgezegd.”

In de vestiging die gaat verhuizen zijn 79 mensen tewerkgesteld. Bijna twee derde van het personeel kan bij DHL aan de slag blijven. 28 mensen maken mee de overstap naar Roosendaal. Voor 29 personen heeft DHL tewerkstellingsmogelijkheden in andere filialen in de provincie Antwerpen. Daarvan zijn er 15 plaatsen in de Seoulstraat. 13 mensen krijgen een stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT) en de 9 overige personeelsleden nemen ontslag. 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio