Broederband speelt concerten met Dieter Troubleyn

Foto: ram

Broederband speelt concerten met Dieter Troubleyn

Print
Rijkevorsel - Harmonie Broederband is volop aan het repeteren voor twee concerten eind deze maand. Met Dieter Troubleyn als gastzanger brengen ze nummers van Neil Diamond.

Het is een traditie van Broederband om met bekende zangers in zee te gaan. "Onze muzikanten gaan een film muzikaal begeleiden", zegt arrangeur Steven Mintjens. "Dieter en ik ebben dat al een paar keer gedaan met andere muziekkorpsen in Vlaanderen. De concerten in Rijkevorsel worden de eerste in de provincie Antwerpen."

De rode draad in het concert is de soundtrack van Jonathan ­Livingston Seagull ?die Neil ­Diamond begin jaren zeventig maakte. Ook zijn grote hits als Sweet Caroline ?en I’m a believer ?krijgt het publiek te horen. 

"De plaat van Neil Diamond heeft mijn vader vaak gespeeld toen ik klein was", vertelt Dieter Troubleyn. "Tijdens het concert is op de achtergrond een film te zien die ik zelf heb gemaakt. Het verhaal is geïnspireerd op dat van Jonathan Livingston Seagull. De opnames zijn gemaakt in Oostende."

Troubleyn, Diamondsongs & ­Seagulls vindt plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 november om 20u in zaal ‘t Centrum. Kaarten in voorverkoop kosten 15 euro, aan de kassa 18 euro. Info en reservatie : www.khbroederband.be
 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio