De Gelmel heropent als eetcafé

Foto: ram

De Gelmel heropent als eetcafé

Print
Hoogstraten - In het pand van De Gelmel is de voorbije maanden hard gewerkt. Onder meer het interieur kreeg een opfrisbeurt. Glen Cuylaerts en Kristof Staes starten er met een eetcafé.

Het bekende café in de Heilig Bloedlaan was sinds december gesloten. Voortaan zijn de klanten er opnieuw welkom om iets te eten of te drinken. "In het bijgebouw achteraan is een keuken geplaatst", zegt Glen Cuylaerts. "Er staat nieuw meubilair in het café en de muren zijn geschilderd in frisse kleuren. Het terras achteraan is opnieuw aangelegd. 

Op de menukaart van De Gelmel staan allerlei streekproducten. Er is ook een uitgebreide kaart voor kinderen. "In de voormiddag serveren we koffie met iets extra. Klanten die op donderdagnamiddag een koffie bestellen, krijgen er gratis taart bij", vertelt Glen. Wie geen honger heeft, kan in De Gelmel terecht voor bier, wijn of gin. "Vanaf juni tappen we Cristal Vintage", zegt Kristof. "De brouwerij van Cristal wil daarmee terug gaan naar de roots van haar bier. Het staat maar in enkele horecazaken in Vlaanderen op de kaart."

Eetcafé De Gelmel is open van donderdag tot en met maandag vanaf 9.30u. Op woensdag vanaf 17u.

Meer info op de website www.eetcafedegelmel.be

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio