Prinsenhof viert verjaardag met twintig tinten grijs

Print
Rijkevorsel - In rusthuis Prinsenhof is het startschot gegeven voor een reeks activiteiten. Die worden tot maart georganiseerd om de twintigste verjaardag te vieren.

Prinsenhof bestaat uit een woon-zorgcentrum met 35 bedden en 45 serviceflats. Tijdens het feestjaar luidt de slogan ‘Prinsenhof in twintig tinten grijs’. ­"Er is een programma met twintig activiteiten gemaakt", zegt OCMW-voorzitter Wim de Visscher. "Tijdens het EK voetbal in juni is de wedstrijd ­België-Ierland op groot scherm te zien. Er worden dan hotdogs en Guinness geserveerd."

"Op 14 juli is de aankomst van de Tourrit op de Mont Ventoux. Dat gaat in Prinsenhof gepaard met kaas en wijn. In de week voor de kermis organiseren we een hele week activiteiten. Er staat een spiegeltent in Prinsenhof. Bewoners kunnen ook een rit met een oldtimer maken", weet Wim de Visscher. 

Het feestjaar wordt in maart afgesloten met de uitgave van een kookboek. Daarin staan recepten voor desserten van bewoners en personeel.

Met een wandeling in de vernieuwe binnentuin werd het feestjaar vrijdag op gang getrokken. In de tuin is een petanqueveld geïntegreerd.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio