Gebroeders Geens krijgt prijs van Voka

Foto: voka

Gebroeders Geens krijgt prijs van Voka

Print
Hoogstraten - Machine- en metaalconstructie Gebroeders Geens is de winnaar van de LON-award van Voka Kempen Noord. Het bedrijf dingt zo ook mee naar de Prijs Ondernemen 2016.

Voka Kempen Noord is er voor bedrijven uit de regio Baarle-Hertog, Hoogstraten, Merksplas en Rijkevorsel. De LON-awards gaan naar ondernemingen die al jarenlang onafgebroken bijdragen aan de welvaart en het welzijn van de regio. Gebroeders Geens is bekend van de Knikmops en de Rolmops. "Het bedrijf beschikt over alle vereiste technische kennis en een hypermodern machinepark om de meest uiteenlopende wensen van de klant te realiseren", zegt voorzitter Guy Martens van Voka Kempen Noord. "Die klanten vinden ze tegenwoordig ook meer en meer in het buitenland."

"We zijn zeer vereerd om de LON-award voor Voka Kempen Noord in ontvangst te mogen nemen", vertellen zaakvoerders Frans en Marcel Geens. "De prijs was voor ons een complete verrassing, wat het dubbel zo leuk maakt. Voor ons is het vooral een hele eer dat onze collega-ondernemers ons deze award gegeven hebben."

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio