Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Wie wordt het clubhart van Baarle-Hertog?

Foto: google streetview

Wie wordt het clubhart van Baarle-Hertog?

Print
Baarle-Hertog - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

In Baarle-Hertog zijn er op dit moment twee genomineerden. Het gaat om een vereniging en een persoon.

Chrissy's Line Dancers is een kleine club, waar plezier en ontspanning op de eerste rij staat. Hun thuishaven is danslokaal Schuttershof in Zondereigen. De leden dansen ook op hedendaagse muziek.

Bij voetbalclub KVV Dosko is Ad Haneveer al 30 jaar voorzitter. Hij is het gezicht van de vereniging en zet regelmatig vrijwilligers binnen de club in de kijker.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart