Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Wie wordt het Clubhart van Hoogstraten?

Foto: ram

Wie wordt het Clubhart van Hoogstraten?

Print
Hoogstraten - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

In Hoogstraten zijn er op dit moment vier genomineerden. Het gaat onder andere om de volgende personen.

- terreinmeester en onderhoudsman Jos Verheyen van tennisclub De Vrijheid, die al meer dan twintig jaar zich elke dag inzet voor de club.

- Marc Van Baelen van wandelclub De Noorderkempen. Hij is al meer dan 25 jaar bestuurslid en zorgt er voor dat het clubblad zes keer per jaar verschijnt.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart