Gemeenschapscentrum start eerste seizoen

Tinne Rombouts en Jef Vissers zitten in de theaterstoelen die gaan rondreizen. Achter hen staan Daan Aerts en Bert Blockx van de cultuurdienst. Foto: ram

Gemeenschapscentrum start eerste seizoen

Print
Hoogstraten - Het programma voor het eerste seizoen van GC Hoogstraten is klaar. Tickets kunnen vanaf nu besteld worden en rondreizende theaterstoelen maken promotie voor de activiteiten.

Met onder andere Kapitein Winokio, Raf Walschaerts en een hommage aan Brel is er voor elk wat wils. De meeste activiteiten vinden plaats in de Rabboenizaal, waar plaats is voor 500 bezoekers. Daarnaast kunnen ook in het auditorium van IKO en het vroegere raadhuis van Meerle voorstellingen plaatsvinden. "Er was nood aan infrastructuur en nu hebben we drie diverse locaties voor een cultureel programma", zegt burgemeester Tinne Rombouts.

Een rij van drie theaterstoelen staat de volgende weken op verschillende plaatsen in Hoogstraten en omliggende gemeenten. Ze hebben een bakje waarin flyers zitten.

"Ons eigen cultuurprogramma zien we als een aanvulling van de vele activiteiten die er al zijn", zegt schepen van cultuur Jef Vissers. "Enkele lagere scholen zijn vragende partij om voor cultuur ondersteuning te krijgen. De theaterstoelen staan bij het begin van het schooljaar dan ook in de buurt van de schoolpoorten."

Voor het volledige programma en reservatie : www.gchoogstraten.be 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio