Eetkaffee in 't Hofke vernieuwt interieur

Foto: ram

Eetkaffee in 't Hofke vernieuwt interieur

Print
Merksplas - Dirk Van Dijk en Svea Heymans hebben Eetkaffee in 't Hofke een grondige opknapbeurt gegeven. De authentieke houtkachel is bewaard gebleven en er is een nieuwe tapinstallatie met tien kranen.

Het koppel vond het tijd voor wat verandering in hun horacazaak aan Hoekeinde. "De toog hebben we zelf gemaakt en bestaat eigenlijk uit afvalhout", zegt Dirk Van Dijk. "Ze is ook meer dan een meter naar voor geplaatst zodat we wat comfortabeler kunnen werken. De vloer achter de toog is gemaakt van stalmatten. Dat zorgt voor een zachte ondergrond en zo heb je minder snel vermoeide benen. De nieuwe tapinstallatie heeft tien kranen, zeven voor bier en drie voor wijn."

Ook de tafels, stoelen en verlichting zijn vernieuwd. "Eigenlijk zijn alleen de vloer en houtkachel bewaard gebleven. De kachel moest van de klanten blijven staan."

Elke eerste zondag van de maand is er een optreden en op zaterdag 13 juni kan je deelnemen aan een wandelzoektocht. Wie houdt van Halloween, moet op 31 oktober zeker naar Hoekeinde afzakken.

www.eetkaffeeinthofke.be

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio