La Belle Belgique opent feestzaal

Foto: ram

La Belle Belgique opent feestzaal

Print
Hoogstraten - De vroegere brasserie De Paerdekop in Meer en de bijbehorende zaal hebben de voorbije maanden een grondige metamorfose gekregen. Traiteur La Belle Belgique start er vanaf mei met een eigen feestzaal.

Leen Bresseleers en Nick Van Dun openden zeven jaar geleden La Belle Belgique in Wortel. De feestzaal in Meerdorp is een aanvulling op de traiteurdienst. "Met de zaal kunnen we voortaan aan de klanten ook een geschikte locatie aanbieden voor een feest, een vergadering of koffietafel", zegt Leen Bresseleeers. "De traiteurzaak in Wortel blijft behouden."

In Meer beschikt La Belle Belgique over een grote zaal voor 150 personen en kleine zaal waar plaats is voor 30 bezoekers. De zalen kunnen apart of samen gehuurd worden. "De kleinste ruimte heet Zaal Roos en de grote zaal is Zaal Gerbera”, zegt Leen Bresseleers. "Dat zijn bloemen die het meest voorkomen in de bloemstukken die steeds aanwezig zijn."

La Belle Belgique organiseert op zondag 26 april van 14 tot 18 uur een opendeurdag. Voor info en reservatie, kijk op www.labellebelgique.be 

Lees het volledige verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio