Mooiste foto's Hoogstraten in Groenten en Bloemen gekozen

Winnaar Guy Janssen (midden) en tweede Erik Geerts (links) met voorzitter Guy Rigouts van Toerisme Hoogstraten Foto: ram

Mooiste foto's Hoogstraten in Groenten en Bloemen gekozen

Print
Hoogstraten - Toerisme Hoogstraten heeft de winnaars van de fotowedstrijd Hoogstraten in Groenten en Bloemen gekozen. De drie beste foto's zijn gebruikt op een reeks wenskaarten.

De jury, bestaande uit ontwerper Tom De Houwer, leerkracht fotokunst Sofie Nagels en fotograaf Dominique Van Huffel, moest oordelen over 180 ingezonden foto's. Dat zijn er drie keer zo veel als vorig jaar. De foto van Guy Janssen uit Brecht behaalde de eerste plaats en Erik Geerts uit Beerse mocht de prijs voor de tweede plaats in ontvangst nemen. Lisa Bouttelgier uit Harelbeke werd derde. Ze krijgen alle drie waardebonnen die bij Hoogstraatse handelaars gebruikt kunnen worden en een restaurantbon.

Het viel de juryleden op dat de mensen die de kunstwerken bekijken te weinig in beeld is gebracht. Daarom zal dat volgend jaar in het reglement gezet worden.

De wenskaarten, met bijhorende enveloppe, zijn te koop bij Toerisme Hoogstraten en kosten 1,75 euro per stuk. Voor een setje van de drie winnende kaarten betaal je 5 euro. 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio