© ram

Bredaseweg en Voort enkele dagen afgesloten

Van 17 tot 20 november wordt op drie plaatsen op de N14 (Bredaseweg in Minderhout en Voort in Meerle) het versleten asfalt vernieuwd.

Het wegdek ligt er hier en daar zeer slecht bij. Daarom gaat AWV enkele beschadigde zones vervangen door nieuw asfalt. De ingrepen zullen de verkeersveiligheid en het rijcomfort van de weggebruikers sterk verbeteren. Ter hoogte van de werf wordt de gewestweg afgesloten in beide richtingen. Doorgaand verkeer tussen Meerle en Minderhout volgt dan tijdelijk een lokale omleiding via Groot Eyssel, Meerleseweg en Meerseweg (N146).

Voetgangers en fietsers hebben altijd een doorgang ter hoogte van de werf. Het kruispunt Bredaseweg- Rollekens, het containerpark, het tankstation op deBredaseweg en zijstraat Beemden blijven bereikbaar, al kan er ook daar kortstondige verkeershinder zijn. Lokale bewoners kunnen meestal tot aan hun woning rijden, behalve op woensdag 19 november. Die dag start de aannemer met asfalteringswerken in Meerle en werkt verder in de richting Minderhout. Bij slecht weer op woensdag worden de werken verplaatst naar donderdag.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio