Einde werken Hoogstraat-Leemstraat in zicht

Print
Sint-Katelijne-Waver - De werken in de Leemstraat en Hoogstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) lopen stilaan op hun einde. De riolering werd aangepakt, de weg breder gemaakt en er werden verkeersremmende maatregelen genomen.

In maart 2016 begon bouwheer Aquafin aan de rioleringswerken in de twee straten, die vlak bij het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver gelegen zijn. In de Hoogstraat werden er naast de rioleringswerken ook nog verkeersremmende maatregelen genomen en werd de rijweg verbreed.

Het project liep vervolgens vertraging op omdat Aquafin onvoorzien ook bepaalde delen van het regenwaterafvoerstelsel moest vervangen, maar na meer dan een jaar is het einde van de werken nu in zicht en kunnen beide straten eindelijk bijna terug opengesteld worden.

Openingsreceptie
“De werf Hoogstraat-Leemstraat wordt in principe kort na het bouwverlof opgeleverd”, bevestigt schepen van Openbare werken Joris De Pauw (N-VA). “De Hoogstraat is reeds in grote mate af, alleen in de Leemstraat zijn er nog enkele kleine werken nodig. De officiële openingsreceptie is gepland op vrijdag 25 augustus.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio