© Robyn Uytterhoeven

Wafelburger krijgt prijs voor Beste Gerecht

Mario De Middelaer en Christine De Backer van pannenkoekenbistro Midzeelhoeve uit Sint-Katelijne-Waver deden een gooi naar de titel van ‘Kooktalent van Vlaanderen’ en gingen met hun hartige wafelburger met de eerste prijs lopen in de categorie ‘beste gerecht’.

Robyn Uytterhoeven

Nadat de Midzeelhoeve in november vorig jaar de prijs voor Ambassadeur in de Horeca Awards in de wacht sleepte, vallen ze nu weer in de prijzen. “Vooral voor mijn man Mario was de titel van Beste Gerecht krijgen een mooie bekroning”, reageert uitbaatster Christine De Backer. “Hij heeft onze wafelburger tenslotte volledig zelf bedacht en uitgewerkt. Dat het een succesgerecht is, bewijzen onze klanten dagelijks door de hartige burger massaal te bestellen. Net daarom lanceerden we dit weekend, onder ons motto ‘stilstaan is achteruitgaan’, twee nieuwe varianten van het gerecht.”

De Midzeelhoeve zelf werd ook nog eens tweede in de categorie ‘Beste Concept’. “Ook voor deze erkenning zijn we erg dankbaar aangezien we constant bezig zijn om onze zaak optimaal te laten werken en bedenken we steeds nieuwe gerechten om te groeien en ons niveau te verbeteren.”

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio