© Nielse 11-novembercross

Gazet van Antwerpen deelt 2.000 mutsen uit

Tijdens de cross zag je vele toeschouwers met een muts van Gazet van Antwerpen op het hoofd lopen. De krant had aan de site van betonfabriek Coeck een supporterstribune opgesteld en deelde mutsen uit. Liefst 2.000 mutsen werden aan de man gebracht.

paulvanroy

Ook vier vrienden uit Niel liepen met zo’n muts rond. Het gaat om Eric Suykens, Johnny Lee, Louis Van den Berge en Willy De Clercq.

“De cross is onze jaarlijkse afspraak. Wanneer we via de krant vernamen dat er mutsen werden uitgedeeld hebben we niet gewacht er ons één aan te schaffen. Een muts op je hoofd voelt feestelijker aan”, aldus het viertal.

Na de cross begaven velen zich naar de kermis. Daar was het op de koppen lopen. In de cafés was het moeilijk om aan een pint te geraken en de eethuizen konden de bestellingen niet aanhouden. Ook de foorkramers deden gouden zaken.

“2014 was voor de foorkramers niet zo’n schitterend jaar, maar deze twee dagen, maandag de jaarmarkt en nu vandaag de cross, maakt veel goed”, aldus de uitbaatster van de auto-scooter.

MEER OVER

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio