© Joris Herregods

District trakteert tijdens nieuwjaarsdrink

Tijdens de drink in de Neptunusstraat kregen de aanwezigen twee gratis consumpties.

PSIM

Elk jaar organiseert Berchem de nieuwjaarsdrink op een andere locatie. Dit jaar werd gekozen voor de Neptunusstraat in de wijk Groenenhoek, waar iedereen zondag twee bonnetjes kreeg die konden worden geruild voor een gratis consumptie.

Rond het plein stonden standjes van 15 Berchemse verenigingen. Op een podium speelde de groep Airplane aanstekelijke muziek nadat districtsvoorzitter Evi Van der Planken (N-VA) de aanwezigen een gelukkig nieuwjaar had gewenst.

Kinderen konden schaatsen op een mini-ijspiste in kunststof, wat vallen minder pijnlijk maakte. De verenigingen serveerden hapjes en drankjes en de jeugddienst maakte gratis kleine sneeuwmannen in wol.

Begin januari verspreidde het district een nieuwjaarsbrief met de plannen voor 2016. Een van die plannen is een nieuw speelterrein in de Corneel Jaspersstraat. Van der Planken kondigde zondag aan dat het op 3 februari wordt geopend.

De kerstverlichting in de bomen van de Wapenstilstandlaan werd volgens haar goed onthaald en zal volgend jaar waarschijnlijk opnieuw worden geplaatst. De blokhut die werd gebouwd op het speelterrein in de Potvlietlaan verdwijnt binnen enkele weken.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio