Hier kijkt uw districtsburgemeester naar uit in 2016

Foto: Foto Belga

Hier kijkt uw districtsburgemeester naar uit in 2016

Print
Antwerpen / Antwerpen 2018 / Kiel / Luchtbal-Rozemaai / Linkeroever / Antwerpen 2060 - We zijn een nieuw jaar begonnen én uw gemeente – of districtsbestuur is halverwege zijn bestuursperiode (2012-2018). Tijd dus om samen met uw districtsburgemeester eens terug – en vooruit te blikken. Vandaag vraag 5: Waar kijkt u, in uw persoonlijke leven, naar uit in 2016?

Districtsburgemeester Paul Cordy (N-VA): "Op 13 maart komen enkele duizenden mensen naar de Lotto Arena voor het 79ste Vlaams Nationaal Zangfeest. Een hele namiddag zingen en van verschillende optredens genieten. Voor mij is dat een bijzondere dag want het zal de vijftiende keer zijn dat ik het zangfeest regisseer. Het is een fantastische ervaring om met een paar honderd medewerkers - koren, orkest, artiesten, jeugdbewegingen, vrijwilligers - een dergelijke manifestatie op poten te zetten en in goede banen te leiden."

"Het besef om ook een stuk van de rijke geschiedenis van dit uniek fenomeen te hebben meegeschreven, dat doet toch wel iets. Het zal voor mij persoonlijk dus een klein "jubileumzangfeest" zijn", blikt de voorzitter van het Antwerps districtscollege vooruit.

Lees ook het tussentijds rapport van alle gemeenten en districten uit uw regio, deze en volgende week in Gazet van Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio