Tweede editie Winters Geluk op Dageraadplaats

Foto: Ronny Brits, district Antwerpen

Tweede editie Winters Geluk op Dageraadplaats

Print
Antwerpen - Op zaterdag 6 februari organiseert het district Antwerpen op de Dageraadplaats voor de tweede maal een winterfeest.

Het district nodigt alle inwoners uit om mee te feesten en te genieten van warmte, licht, sfeer en gezelligheid. Zoals vorig jaar op het Mechelseplein zullen er een winterbar, een ruil- en geefplein, een overdekte dansvloer, kinderanimatie en optredens zijn.

Winters Geluk heeft plaats tussen 14 en 24u. De namiddag start met dj Danny van Radio Minerva, die verzoeknummers speelt. Daarna zorgt Theater FroeFroe voor amusement voor de allerkleinsten.

Vanaf 16u spelen Tom en Tom Bombardon liedjes op hun reuzentuba en bombardon. Een half uur later geven de Young Kingz een initiatie hiphop.

Vanaf 20u brengt coverband Jeu de Foules hits uit de jaren 80, 90 en 2000. Net als in februari vorig jaar zal het dj-duo Laston & Geo de avond afsluiten met een lange set.

Van 14 tot 20u is er een ruil- en geefplein. Maak iemand gelukkig met een cadeautje en ga zelf ook naar huis met een klein geschenk is het motto.

Ook verenigingen zullen aanwezig zijn op de Dageraadplaats. Ze zullen soep maken met vergeten en misvormde groenten en strijden om de titel 'De beste soep van Antwerpen'. 

Paul Cordy (N-VA), die begin 2016 zijn partijgenote Zuhal Demir als districtsvoorzitter is opgevolgd, zegt dat het districtscollege Winters Geluk ook de volgende jaren zal blijven organiseren. 

"Begin februari is een beetje een doods moment in het jaar. De eindejaarsfeesten en nieuwjaarsrecepties zijn dan al een tijdje achter de rug en de lente is nog niet in zicht. Een ideaal tijdstip om de mensen een gezellige en sfeervolle namiddag en avond te bezorgen."

Tips om te Doen!