Verkiezingen 2018 - Puurs-Sint-Amands

© RR

Zoon oud-burgemeester op CD&V fusielijst

CD&V Puurs - Sint-Amands heeft twee opvallende nieuwe namen voorgesteld voor de lijst voor de komende verkiezingen: Nilufer Yuruk en Luk Ceurvelt, zoon van oud-burgemeester Georges Ceurvelt.

Patrick Poppe

Nilufer Yuruk (36) is licentiaat bedrijfspsychologie en personeelsbeleid. Ze begon haar carrière als stafmedewerker HR bij de federale overheidsdienst Economie. Vandaag werkt ze als HR Professional (Business Coach – Facilitator) bij Eandis. Nilufer is geboren en getogen in Sint-Amands, lid geweest van Basket Sam, Pacsam&Ves en Chiro. Vandaag is ze de voorzitter van de schoolraad Zonnebloem, vrije basisschool Sint-Amands.

Luk Ceurvelt (62) is geboren en getogen in Sint-Amands-Centrum. Hij is al meer dan 40 jaar actief in het verenigingsleven. Zo was hij 20 jaar lang,met veel inzet en passie, voorzitter van tennisclub Savanti. Tevens was hij 24 jaar actief in de banksector in het Puurse dorpscentrum, bij Bacob/Dexia. Luk is de zoon van Georges Ceurvelt, die van 1965 tot 1988 burgemeester van Sint-Amands was.

“Het fusieproject gaat Sint-Amands en zijn verschillende woonkernen een stevige duw in de rug geven Ik ben blij dat Nulifer en Luk daar mee hun schouders willen onder zetten", klonk het bij uittredende burgemeester van Sint-Amands Peter Van Hoeymissen.

Verkiezingsnieuws