Ketnetband speelt vernieuwd Paepenheide in

Foto: RR

Ketnetband speelt vernieuwd Paepenheide in

Print
Puurs - Dienstencentrum Paepenheide kreeg een grondige renovatiebeurt, met een heel vernieuwde site als resultaat. Zaterdag is het open dag met een optreden van de Ketnetband.

Paepenheide, een voormalig schoolgebouw dat oorspronkelijk eind de negentiende eeuw werd opgericht, werd het jongste jaar compleet gerenoveerd. Ter gelegenheid van de jaarmarkt in Breendonk gooit het dienstencentrum dat een volwaardige antennepost van de gemeentelijke dienstverlening is, de deuren open.  Zowel de uitgebreide werking als de nieuwe lokalen worden voorgesteld. Heel het gebeuren speelt zich af op en rond de vernieuwde site. Paepenheide is daarom doorlopend open van 9 tot 17u. 

De kinderopvang stelt tekeningen van de tekenwedstrijd tentoon met kindergrime. De muziekschool zorgt voor een vleugje muziek. De Wereldwinkel laat je kennismaken met haar producten in de binnentuin. Medewerkers van het dienstencentrum maken iedereen graag wegwijs in het nieuwe dienstencentrum en creatievelingen stellen er hun werkjes tentoon. 

In de namiddag is er om 14u een show op het binnenplein met een optreden van Carmina en de Muziekacademie, maar Puurs doet er nog een publiekstrekker bovenop, want om 15u komt De Ketnetband langs.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio