Gemeente beloont fietsers

Foto: RR

Gemeente beloont fietsers

Print
Puurs - De gemeente Puurs nam voor de dertiende keer deel aan de populaire fietscampagne 'Met belgerinkel naar de winkel.' 65 winkeliers en marktkramers schreven zich in. Ook de infobalie van de gemeente en het sociaal huis, de dienstencentra en de bibliotheek deden met plezier mee aan deze leuke actie voor hun fietsende klanten.

Vorige week verzamelden de 14 genodigden samen met burgemeester en schepenen voor de trekking van de Belgerinkelprijzen in het gemeentehuis van Puurs. Seppe, de jongste aanwezige op de prijsuitreiking, kreeg de eer en het genoegen om de prijzen te trekken. Lea Van Linden en Josefien Van Aken wonnen de Belgerinkel-fiets.

De actie was opnieuw een succes. Van 30 april tot 6 juni konden klanten, die bij 65 handelszaken met de fiets of te voet winkelden Belgerinkel-loten verzamelen. Zo maakten de deelnemers kans op mooie prijzen. 953 deelnemers registreerden 5.450 loten online. 6.1.41 loten werden ingezameld via de Belgerinkel-boxen. De gemeente Puurs zorgde voor een prijzenpot om de mensen die te voet of met de fiets winkelen te belonen: 2 prachtige Minerva-fietsen, 4 Belgerinkelassen en P-waardebonnen van 25,50,75 en 100 euro.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio