© PP

Breendonkse schrijft met Happy kids derde ideeënboek voor mama's

De Breendonkse journaliste Lobke Gielkens lanceert deze week haar derde boek. Happy kids staat boordevol leuke doetips voor jonge kinderen. Ze haalt haar inspiratie bij Kobe (5) en Frauke (3); haar eigen kinderen.

Patrick Poppe

Lobke is de bedenkster van de succesvolle blog www.leukewereld.be. Ze heeft maandelijks zo'n 20.000 unieke volgers. Ze vertrok vanuit het idee dat haar fulltime job bestaat uit het zoeken naar creatieve manieren om het bruisende werkleven te combineren met de zorg voor een jonge gezin. Op haar blog deelt ze al haar ervaringen, zowel de flop- als de topmomenten. Dat maakt de blog tot een eerlijke, herkenbare en informatieve tool voor mama's en mama's in spe.

"Ik haal mijn inspiratie echt uit mijn eigen leefwereld en dus groei ik mee met mijn eigen kinderen. Nu Kobe en Frauke een paar jaar ouder zijn, zoek ik naar leuke dingen om met hen te doen. Dat resulteerde uiteindelijk in dit nieuwe boek rond Happy kids."

Om zo authentiek mogelijk te zijn, test Lobke eerst zelf al die tips uit. "Alles wat in het boek staat, heb ik zelf met mijn eigen kinderen gedaan. Dat gaat van een city trip in Den Haag tot de zelfplukboerderij of een blotevoetenpad of meer van die dingen. Ik wil met mijn kinderen toffe, leuke dingen doen die vaak in relatie met de natuur staan. Om die reden haat ik binnenspeeltuinen."

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen.

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio