Afrit Ooievaarsnest wordt aangesloten

Print
Puurs - Waterwegen en Zeekanaal werkt aan de aanleg van een op- en afrit langs de A12 ter hoogte van Ooievaarsnest in Puurs (richting Brussel). Om de aansluiting van de afrit te maken is deze week één rijstrook van de snelweg ingenomen.

Waterwegen en Zeekanaal voorziet ter hoogte van Ooievaarsnest in Puurs een rondpunt met op- en afrit van en naar de A12: goed voor de ontsluiting van de lokale bedrijven en onder andere Inkart. Hoewel de aanleg van het rondpunt door aanslepende onteigeningsprocedures op zich laat wachten, liet W&Z alvast de bijhorende op- en afrit aanleggen. deze week sluiten ze de afrit aan op de A12 en daarom moet één rijstrook van deze weg richting Brussel tijdelijk worden afgesloten. 

De laatste afwerkingen zullen normaal gezien gebeuren op 1 april, al kan dit naargelang de weersomstandigheden nog veranderen. Het verkeer dient tijdens de werken tijdelijk gebruik te maken van twee rijstroken. Na afwerking zal de afrit gesloten blijven tot het rondpunt kan worden aangelegd. De kostprijs van het volledige wegencomplex wordt geraamd op ruim 2,2 miljoen euro.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio