Flegado Ruisbroek wint optreden van Clouseau

Een dikke 'duim op' voor de dansers van Flegado. Foto: GRF

Flegado Ruisbroek wint optreden van Clouseau

Print
Puurs - Flegado, het dagcentrum voor personen met een beperking heeft een privéconcert van Clouseau gewonnen met een zelfgemaakte videoclip. Wanneer de broers langs komen, blijft wel geheim want het moet privé worden.

"We dachten: we doen in het kader van onze single 'Zin om te bewegen' eens een ludieke actie en zetten iedereen aan tot dansen” aldus Koen en Kris Wauters. "Drie weken later zat onze mailbox vol met honderden filmpjes waaruit we hebben moeten kiezen. We hebben uiteindelijk twee winnaars gekozen: de basisschool Sint-Augustinus uit Brakel en vzw Flegado in Ruisbroek. Daar is gedanst geweest met heel veel passie. Het oversteeg onze verwachtingen."

"We besloten inderdaad de uitdaging aan te gaan en onze eigen versie te maken van 'Zin om te bewegen'. Twee dagen lang werd er gerepeteerd, gefilmd en gemonteerd", zegt Katleen Verbist van Flegado.

De bewoners van het dagcentrum wisten niet eens dat ze mee deden aan een wedstrijd. De verrassing was dus dubbel zo groot. Wanneer Clouseau langs komt, is en mag niet geweten zijn omdat het een privéconcert moet blijven.

Video's: de bekendmaking door de broers Clouseau en het ingezonden filmpje van Flegado zelf:

 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio