Gemeente houdt online veiling

Deze Ford Transit is voorlopig het populairst. Foto: GRF

Gemeente houdt online veiling

Print
Puurs - Het gemeentebestuur van Puurs doet heel wat materiaal van de hand, waaronder enkele bestelwagens en lichte vrachtwagens. Opvallend is dat die online geveild worden.

Het gaat om afgeschreven auto’s, bureaumaterialen, stoelen, drie ouderliften, rolstoelen, een scooter, deuren, kasten, zeven grasmaaiers en zelfs twee skate rampen en andere nog bruikbare spullen. Het is ook voor Puurs de eerste keer dat ze dat via een online veilingsite doen. Op de veilingsite kan je alle spullen bekijken en een bod doen. Momenteel zijn vooral de voertuigen het meest populair. Op een Ford Transit van 2002 werd op een paar dagen tijd al 17 keer geboden. De prijs staat momenteel op 1250 euro.

Wie de materialen eerst liever ter plaatse bekijkt, is welkom op vrijdag 20 november en dat tussen 11u en 14u in het gemeentemagazijn (Lichterveld 2).

De veiling zelf loopt nog tot 23 november 18u. Wie het hoogste bod uitgebracht heeft, wordt op maandag 30 november tussen 11u en 14u in het gemeentemagazijn verwacht om de gekochte spullen op te halen. De gegevens voor de online veiling vind je op de gemeentelijke website www.puurs.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio